Neymar ha transformat el primer penal que ha llençat en el partit amistós entre Brasil i Japó (Reuters)
Futbol internacional

El Brasil supera el tràmit amistós davant del Japó (3-1)

Neymar, de penal, Marcelo i Gabriel Jesús han deixat sentenciat l'enfrontament a la primera part

La selecció del Brasil s'ha imposat a la del Japó en el partit amistós que han disputat aquest divendres al migdia a Lilla, França (3-1). A la primera part, Neymar, de penal, més Marcelo i Gabriel Jesús han marcat i han deixat el partit més que sentenciat.

El col·legiat, que ha pogut comptar amb l'ajut del VAR o el que és el mateix, el vídeoarbitratge, no ha dubtat a l'hora de xiular dos penals a favor de la "canarinha" en poc més de cinc minuts. Neymar ha estat l'encarregat de xutar-los. En el primer llançament ha aconseguit enganyar el porter Kawashima, però en el segon, el nipó li ha endevinat les intencions i ha refusat la pilota a córner. En el servei, Marcelo ha aprofitat per fer el segon amb una canonada des de fora de l'àrea. El tercer ha arribat en una jugada col·lectiva entre Willian i Danilo que ha acabat rubricant Gabriel Jesús. A la represa, els japonesos han escurçat distàncies gràcies a un gol de cap de Makino a la sortida d'un córner.

Roda de premsa posterior, amb moltes emocions

En acabar el partit, Neymar ha comparegut en roda de premsa visiblement enfadat per aclarir diverses qüestions que han omplert titulars de la premsa esportiva els darrers mesos: "Em va molt bé a París. Estic molt content i motivat. No tinc cap problema ni amb Cavani ni amb l'entrenador. No vaig venir a París per crear problemes o tensions i me'n vaig anar content del Barça, sempre estic feliç."

En el torn de paraula de l'entrenador Tite, el tècnic de la "Canarinha" ha lloat l' "actitud i el cor de Neymar" cosa que ha provocat les llàgrimes del jugador que ha abandonat sobtadament la sala de premsa.