El cotxe en què viatjaven els quatre joves va quedar en aquest estat després de topar amb un camió
Handbol

L'handbol català, de dol per la mort de dos joves jugadors en accident de trànsit

La mort d'un jugador de l'equip júnior i d'un exjugador del club en l'accident de Vallgorguina, quan anaven a veure el Girona-Celta, ha consternat l'entitat vallesana

Actualitzat

El Fraikin Granollers ha emès aquest dimarts una nota de condolença davant la notícia de la mort d'un jugador de l'equip júnior del club, Martí Batallé, i d'un exjugador de l'entitat i jugador del Canovelles, Xavier Pocurull, en un accident de trànsit a l'AP-7. Tots dos tenien 19 anys.

A l'accident, que va passar a l'altura de Vallgorguina, també van resultar ferits els altres dos ocupants del turisme, Pau Navarro i Òscar Oller, jugador i exjugador del club, respectivament.

"El club vol expressar el més sentit condol a les famílies i amics, amb qui compartim aquests moments de dolor juntament amb tot el món de l'handbol i de l'esport", expressa el club en el comunicat.

A causa d'aquesta tragèdia, el BM Granollers ha anul·lat totes les activitats previstes per a aquest dimarts i dimecres. També la Federació Catalana d'Handbol ha expressat el seu condol.

 

 

El Girona se suma a les mostres de dol

També el Girona ha mostrat el seu dol per la tragèdia, ja que en el moment de l'accident els quatre joves anaven a Montilivi per veure el partit entre el Girona i el Celta.

 

 

Anar al contingut