Dos morts i dos ferits en un xoc entre un cotxe i un camió a l'AP-7, a Vallgorguina

Els ocupants del turisme tenien tots quatre 19 anys 

Actualitzat

Dos joves de 19 anys han mort aquest dilluns al vespre en un accident de trànsit a l'AP-7, al quilòmetre 114, al terme municipal de Vallgorguina, al Vallès Oriental.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident poc abans de les vuit. Per causes que encara s'investiguen hi ha hagut una col·lisió entre un turisme i un camió.

Com a conseqüència de la topada han mort el conductor i el passatger del davant del turisme.

A més, un passatger que anava al seient posterior del cotxe ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Un quart ocupant del vehicle, que també seia al darrere, ha sofert lesions de menys gravetat i ha estat traslladat a l'Hospital de Granollers.

Tots quatre, de 19 anys.
   


Arran de l'accident s'han van activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que han efectuat tasques d'excarceració, i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.
 

 

Quant a l'afectació viària, l'autopista s'ha tallat en sentit Girona. Posteriorment s'ha pogut obrir un carril i a les deu de la nit es registraven quatre quilòmetres de retencions.
         

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut