El Barça frega el desastre a la Copa contra l'Intercity (3-4)

En un partit vibrant amb intercanvi constant de gols, els blaugranes s'han imposat amb un gol d'Ansu Fati a la pròrroga

• Ronald Araujo ha inagurat el marcador pels blaugranes en rematar un còrner llençat per Pablo Torre en el minut 3 (1-0)
  • El Barça ha dominat la primera meitat, però no ha pogut sentenciar l'Intericity
  • En la segona meitat, Oriol Soldevila ha aprofitat una badada de Kounde i Ferran Torres per empatar al minut 59 (1-1)Set minuts després, Dembélé ha rescatat el conjunt de Xavi amb un gran gol (2-1)

• Soldevila, de nou, ha empatat el partit (2-2), però Raphinha ha tornat a avançar els blaugrana després d'una gran assistència de Jordi Alba (2-3)
  • Al límit del temps reglamentari, Oriol Soldevila ha tancat la seva actuació espectacular amb la tercera diana de la nit (3-3)