Handbol

El Barça supera l'Al Wehda (34-24) i jugarà la final del Superglobe contra el THW Kiel

Els de Pasqui perdien al descans contra els saudites (13-16), però han acabat imposant la seva superioritat en la segona part

El FC Barcelona defensarà el títol del Superglobe d'handbol després de vèncer contra l'Al Wehda per 34 a 24 en la semifinal. Serà la tercera final consecutiva del club blaugrana en una competició que enfronta els campions continentals d'aquest esport.

La victòria ha estat suada ja que els de Pasqui perdien al descans, de manera sorprenent, per 13 a 16. La segona part ha servit per imposar la lògica i el Barça ha capgirat el marcador gràcies a l'encert ofensiu de Luka Cindric (7 gols) i Aitor Ariño (6 gols).

El rival blaugrana serà el THW Kiel, campió de la Copa EHF del curs passat. Els alemanys, entrenats per l'exblaugrana Filip Jicha, han derrotat el Vardar per 34 a 30 amb una gran actuació del porter Niklas Landin.