Futbol Sala

El Barça Senseit goleja el Carnicer Torrejón per 9-3 i manté el lideratge de la Divisió d'Honor

El Palau Blaugrana continua sent el feu inexpugnable sobre el qual el Barça Senseit està construint el seu lideratge de la Divisió d'Honor. Els catalans han rebut la visita del Carnicer Torrejón i han aconseguit una golejada més que solvent per 9-3. Els homes de Marc Carmona han vist com els madrilenys igualaven a dos però en una segona part espectacular han reaccionat amb contundència per tancar el marcador i deixar sense opcions l'equip de José Carnicer. Els blaugranes comparteixen el lideratge de la Divisió d'Honor amb el MRA Navarra.

Tres partits, tres victòries. Aquest és el balanç del Barça Senseit en aquest inici de Lliga. Els blaugranes es mantenen intractables com a local i gràcies en part a aquesta solidesa els catalans es mantenen al capdavant de la Divisió d'Honor. Aquest dissabte l'equip del Marc Carmona ha sumat un nou triomf davant el Carnicer Torrejón per 9-3.

Javi Rodríguez i Igor han avançat els catalans, obrint el camí de la victòria. Els blaugranes, però, s'han relaxat i els madrilenys han reaccionat aconseguint la igualada. I amb l'empat s'ha vist tot el ventall ofensiu dels catalans. En una segona part molt intensa, Juan Carlos López, PC i Dani Fernández han marcat pràcticament de manera seguida i han trencat el partit. Amb el 5-2, el Torrejón ha optat desesperadament per entrar de nou en la lluita pels tres punts i ha jugat amb cinc homes de camp, sacrificant el porter. Això ho ha aconseguit el Barça per esperar al darrere i golejar al contraatac. Així han arribat els gols de vaselina de camp a camp de Dani Fernández i Igor. Un doble penal també de Fernández ha col·locat el 8-2 i Javi Rodríguez el 9-2. Jainson ha tancat el marcador amb el ja intranscendent 9-3.