Sandra Paños, un valor a la porteria (@FCBfemeni)
Barça

El Barça renova Sandra Paños fins al 2024

La portera alacantina ampliarà el seu contracte tres temporades més. Va arribar al club l'estiu del 2015 i s'ha erigit en una de les capitanes de l'equip

Ningú dubtava de la continuïtat de Sandra Paños. És una de les porteres més rellevants del panorama internacional. I, per al Barça, tenir-la sota pals és un alleujament. Ho seguirà sent, com a mínim, tres temporades més. El club i l'alacantina han arribat a un acord per ampliar la seva vinculació fins al 30 de juny del 2024. S'haurà d'esperar, però, a firmar el contracte fins que el calendari esportiu, ara mateix molt exigent, no ho permeti.

 

 

Sandra Paños va arribar al Barça l'estiu del 2015 procedent del Llevant. En sis temporades al club s'ha convertit en una de les capitanes de l'equip i en tota una assegurança. Amb ella a la porteria, el Barça ha conquerit una Lliga, tres Copes de la Reina, una Supercopa d'Espanya, cinc Copes Catalunya... i s'ha plantat dos cops en una final de Champions. La pròxima, a Göteborg, pot signifcar, a més, la primera Copa d'Europa.

 

 

Anar al contingut