Griezmann i Joao Félix, durant un partit
Griezmann i Joao Félix, durant un partit
Barça

El Barça proposa a l'Atlètic de Madrid intercanviar Griezmann per Joao Félix

L'operació es preveu molt complicada per la diferència de sous dels dos jugadors

Xavi TorresActualitzat

Ronald Koeman vol un 9 i el Barça ho intentarà fins al darrer moment. Tot i que el Kun Agüero serà inscrit avui mateix aprofitant l'anunciada signatura rebaixada dels contractes dels capitans Sergio Busquets, Gerard Piqué i Jordi Alba, la direcció de futbol del club vol reforçar la demarcació del davanter centre per afrontar una temporada que es preveu complicada. L'opció preferida del Barça és intercanviar Griezmann per Joao Félix amb l'Atlètic de Madrid.

Una operació complicada

Les intencions del Barça se centren en una operació que, des del mateix club, es qualifica de "molt complicada". Passaria per un intercanvi de futbolistes amb l'Atlètic de Madrid per portar Joao Félix al Camp Nou i fer tornar Antoine Griezmann al Wanda. El Cholo Simeone està encantat amb l'operació futbolística però el president Enrique Cerezo no vol assumir l'abismal diferència econòmica que hi ha en els salaris dels jugadors. Al mateix temps, el FC Barcelona no vol pagar cap diferència i, per tant, l'encaix d'interessos a hores d'ara sembla complicat.

Joao Félix, més fals 9 que no pas davanter rematador, té 21 anys i l'any passat va marcar 10 gols i va fer 6 assistències en els 40 partits que va jugar. Aquesta temporada encara no ha debutat perquè ara mateix està lesionat.

 

 

 

 

Anar al contingut