Barça

El Barça ja és a Nàpols per afrontar els vuitens de final de la Champions

L'equip blaugrana torna a la competició continental visitant aquest dimarts l'equip de Gennaro Gattuso

Actualitzat

El Barça ha marxat aquest dilluns cap a Nàpols, on dimarts (21.00) disputa davant l'equip local el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. No serà un viatge com els altres per a l'expedició blaugrana, que d'entrada a Itàlia haurà de passar controls mèdics per culpa de l'esclat de l'epidèmia de coronavirus que hi ha hagut al nord del país.

Les baixes per lesió de Dembélé, Suárez, Alba i Sergi Roberto deixen el tècnic blaugrana, Quique Setién, amb només 14 jugadors disponibles del primer equip per afrontar el retorn a la Champions, ja que Martin Braithwaite, l'últim d'arribar, no pot ser inscrit a la competició continental. Amb tot, el danès ha viatjat amb l'equip per fer pinya amb els seus nous companys.

La setmana és de gran exigència per al Barça que, després del partit contra el Nàpols, visitarà el camp del Reial Madrid (diumenge, 21.00) en un duel entre els dos aspirants a la Lliga. El fet d'haver recuperat el liderat aquest dissabte permet al Barça afrontar sense urgències el duel davant un equip blanc que ha perdut pistonada en les últimes jornades.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut