Futbol

Setién abans de jugar contra el Nàpols i Reial Madrid: "Guanyar per cinc gols reforça la confiança"

El tècnic també ha destacat l'actuació de Braithwaite, que debutava amb l'equip

RedaccióActualitzat

Victòria important del Barça, que es col·loca líder provisional a la Lliga. Setién ha admès que el resultat d'avui és molt beneficiós perquè arriba just abans d'enfrontar-se contra el Nàpols, a la Lliga de Campions, i el Reial Madrid, a la Lliga la setmana que ve.

"Mai no quedes content, però hem fet un partit que necessitàvem; guanyar per cinc gols reforça la confiança i que un futbolista com Messi marqui quatre gols és un reforç molt positiu per a tot el que ens espera".

En el partit contra l'Eibar ha debutat Martin Braithwaite, sobre el qual Setién només ha tingut bones paraules.

"Ha fet més del que m'esperava. Crec que hem fet un gran fitxatge que s'adaptarà finalment al que necessitem. Ve amb molta il·lusió, ha participat en gols i és un futbolista que veu bé l'espai i entén el futbol; és un futbolista extraordinari".

Sobre la mocadorada i els xiulets que s'han sentit a l'inici del partit, l'entrenador sosté que l'equip se'n sap quedar al marge.

"Ets conscient del que passa, però la gent s'aïlla i el que interessa és preparar bé els partits, fer les coses bé, preparar-se entre setmana... El soroll mediàtic exterior no el podem controlar, però l'important és aïllar-se i centrar-se".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Quique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut