El Barça Lassa ha sumat una contundent victòria a la pista del Frigoríficos Morrazo (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça Lassa es passeja a la pista del Frigoríficos Morrazo (23-42)

El conjunt blaugrana no ha tingut pietat de l'equip gallec per sumar la vintena victòria consecutiva a la Lliga Asobal

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa d'handbol s'ha passejat a la pista del Frigoríficos Morrazo i ha sumat un incontestable triomf per 23-42 en partit corresponent a la 20a jornada de la Lliga Asobal. El conjunt blaugrana no ha tingut pietat de l'equip gallec per sumar la vintena victòria consecutiva al campionat i al descans ja guanyava per 11 gols de diferència (10-21).

En la represa, el Barça ha seguit portant la iniciativa en el marcador i s'ha acabat imposant amb contundència liderat per l'eficàcia de Lasse Andersson, màxim golejador blaugrana amb set dianes i un 100% d'eficàcia en els llançaments.

Després del desgast a la pista del Montpeller a la Champions, Xavi Pascual s'ha permès el luxe de donar descans a jugadors bàsics com Timothey N'Guessan, Aleix Gómez, Raúl Entrerríos i Aitor Ariño i ha fet debutar amb el primer equip al jugador alemany del filial Jannek Klein.