Barça Lassa
La celebració dels jugadors del Barça Lassa al vestidor (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça Lassa arriba a les 100 victòries seguides en la Lliga Asobal després d'imposar-se al Sinfin

L'equip de Xavi Pascual porta més de tres temporades guanyant tots els partits que ha jugat i ja es marca l'objectiu d'alçar el setè títol consecutiu

Actualitzat

La secció de handbol del FC Barcelona ha establert una marca impensable en la majoria d'esports professionals. Amb la victòria d'aquest dissabte a la pista del BM Sinfin (22-27) ha arrodonit una ratxa de 100 partits guanyats de manera consecutiva en la Lliga Asobal. Això significa que l'equip de Xavi Pascual porta més de tres temporades guanyant tots els partits que ha jugat. De fet, porta sis títols de lliga seguits, i tot indica que vol el setè. Actualment, lidera la classificació, a tres punts del segon, l'Ademar Lleó.

Aquest dissabte, a Santander, els blaugranes han trobat un rival dur en la primera part, que ha tingut diversos avantatges de dos gols. Però la major qualitat dels jugadors del Barça ha acabat tombant els locals per esgotament, i s'ha arribat a un marcador relativament còmode al final. Noddesbo i Víctor Tomàs han estat els més encertats de cara a porteria, amb quatre gols cadascun.

Anar al contingut