Carles Aleñà ha marcat dos gols, un d'ells d'autèntic crac

El Barça juvenil empata amb la Roma (3-3) i no pot assegurar el pas als vuitens de final de la Youth League

L'equip de Gabri García, que guanyava per 3-0 a la mitja hora després d'un golàs de Carles Aleñà, no ha pogut evitar l'empat jugant en inferioritat

El Barça juvenil ha cedit davant la Roma un empat (3-3) que li impedeix classificar-se de moment per als vuitens de final de la UEFA. L'equip de Gabri Garcia, que ha jugat l'última mitja hora de partit en inferioritat numèrica, ha vist com li empataven un 3-0 a favor.

Jordi Tur ha aprofitat una excel·lent assistència de Carles Blanco, que acabava d'entrar, per avançar el Barça en el marcador. S'havien jugat amb prou feines 21 minuts i, tres després, Carles Aleñà ha establert el 2-0 aprofitant una deixada de Théo Chendri.

El millor, però, encara havia d'arribar, i ha estat protagonitzat pel mateix Aleñà. El migcampista mataroní ha agafat una pilota al mig del camp i ha anat driblant tots els adversaris que s'ha trobat al davant fins a superar amb delicadesa Ionut Pop, el porter visitant. Un gol que hauria firmat el mateix Messi.

Amb el 3-0, la Roma no s'ha donat per vençuda. En el temps afegit de la primera part, Ezequiel Ponce ha reduït diferències. I ja a la segona meitat, una caiguda de Ponce dins l'àrea local ha estat sancionada amb penal i segona targeta groga per al central blaugrana Juanma García.

Riccardo Marchizza no ha fallat des del punt de penal i ha col·locat un 3-2 perillós per al Barça, reduït a deu jugadors i amb gairebé mitja hora per endavant. I els pitjors temors s'han confirmat quan Ezequiel Ponce ha tornat a superar Andreu Cases, en el minut 86 de partit.

Tot i aquest resultat, el Barça continua liderant el seu grup amb nou punts, dos més que el Bayer Leverkusen i tres més que la Roma. Un punt a Alemanya a l'última jornada li assegura el pas i el primer lloc de grup.