Esquerdinha futbol sala
Esquerdinha, en un partit amb el Barça
futbol sala

El Barça-Inter de la Supercopa queda suspès per efectes del temporal

L'Inter no havia pogut passar els PCR i el viatge del Barça a Madrid tenia molts interrogants

Xavi LorenteActualitzat

El Filomena s'ha endut la final de la Supercopa que s'havia de jugar demà al Wizink Center de Madrid. El duel entre Inter i Barça s'ha acabat ajornant després dels molts condicionants que ha provocat el temporal. D'entrada, l'equip de Torrejón portava des de divendres sense poder-se entrenar i tampoc havia pogut passar els PCR preceptius.

Tot a causa de les fortes nevades a la zona que havien fet impossible els desplaçaments.

 

Per altra banda, el Barça s'havia de desplaçar demà al matí en AVE cap a Madrid sense que encara s'hagi aclarit la situació no només del transport entre ciutats ni tampoc la mobilitat per dins la mateixa capital espanyola. Els blaugranes també han informat de dos casos positius de Covid els últims dies: el porter Dídac Plana (en aïllament domiciliari des de dissabte) i un membre del cos tècnic. 

Amb tots aquests ítems damunt la taula, la Federació Espanyola ha acordat amb els clubs la suspensió de la competició. Al matí la mateixa RFEF ja havia comunicat que no hi hauria públic tot i que inicialment s'havien posat a la venda 1.500 entrades per assistir a la final. 

Anar al contingut