Copa del Rei

El Barça guanya al camp del Benidorm (0-1) en l'anada dels setzens de la Copa del Rei

El Barça continua amb la seva ratxa de victòries i ja en suma 10 de manera consecutiva. Els blaugranes van superar el Benidorm per 0-1 gràcies a una diana de Bojan en el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei i deixen l'eliminatòria encarrilada. Guardiola va fer un equip molt competitiu que es va mostrar molt superior en tot moment al seu rival, que juga a Segona B, però no va ser la piconadora dels partits contra el Basilea i l'Almeria. Sota un aiguat considerable, el Barça va disposar d'un grapat d'ocasions per aconseguir una renda superior, però no va estar encertat de cara a porteria.

El Barça va poder marcar en la primera ocasió del partit. Tot just havia passat un minut quan Caballero va rebutjar el xut de Hleb, primer, i el llançament posterior de Sylvinho es va estavellar a la part exterior del pal. Bojan va ser el jugador més incisiu i el que va disposar de les millors opcions. Abans del descans va disposar de dues ocasions clares: en la primera va creuar massa la pilota i en la segona, amb tot a favor per marcar, va relliscar just abans de xutar i Caballero va acabar aturant-la. La pluja torrencial va ser protagonista durant molts minuts. Un xut d'Alves va ser l'última ocasió blaugrana abans del descans.

Gol de Bojan

El Barça i Bojan van trobar premi a la seva insistència als nou minuts de la segona part. Xut llunyà però col·locadíssim del de Linyola, que supera el porter. Tercer gol de Bojan en els tres últims partits. Més pendents d'evitar lesions per l'estat del camp a causa de la pluja que no pas d'una altra cosa, els blaugranes van jugar a mig gas, una manca de tensió que també es va viure a la banqueta. Guardiola va aprofitar l'ocasió per fer debutar Abraham amb el primer equip. Piqué va tenir el segon a dos minuts del final, però va enviar la pilota als núvols.

Junta directiva a Berga

Joan Laporta no va anar a Benidorm, perquè el partit coincideix amb la junta itinerant del Barça, que es fa a Berga. Entre els temes tractats, hi destaca l'aprovació de 25 noves penyes. Algunes ben llunyanes: com les del Japó, la Xina, Mèxic, l'Uruguai i Irlanda. Joan Laporta també va parlar de la disputa que va tenir als jutjats amb l'advocat del futbolista Raúl Baena i de les causes de la baixa assistència de públic al Camp Nou aquesta temporada.