Futbol Femení

El Barça femení s'imposa al Zuric Frauen (3-0) i s'apropa als quarts de final de la Lliga de Campions

El partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions entre el Barça femení i el Zuric Frauen s'ha saldat amb un 3 a 0 a favor de les blaugranes. Les jugadores de Xavi Llorens aconsegueixen amb aquest resultat al Miniestadi un còmode avantatge de cara al partit de tornada a Zuric, dimecres.

La segona participació del Barça femení en la màxima competició continental està suposant ja una fita històrica, ja que era la primera vegada que les blaugrana es classificaven per als vuitens de final de la Lliga de Campions. Després d'aquesta victòria l'equip català ho té tot de cara per continuar fent història.

El partit al Miniestadi ha començat amb un gol matiner de Sonia Bermúdez en el minut 1, que ajudava a encarrilar l'eliminatòria. El domini de les blaugranes no ha trobat, però, més gol durant la primera part del matx, i ha hagut d'esperar fins al minut 69 per sumar el segon gol, una diana de Vicky Losada. I un minut abans del 90, un altre cop Sonia Bermúdez ha sumat el tercer del Barça, que amb aquest doblet deixa les blaugranes molt a prop dels quarts de final de la Lliga de Campions.