Arthur posa davant l'escut de la Juve
La venda d'Arthur a la Juventus ha permès al Barça assolir l'objectiu de la temporada (@juventusfc)
Barça

El Barça fa oficial el traspàs d'Arthur a la Juventus

El club blaugrana ha confirmat l'acord per a la venda del migcampista brasiler al conjunt italià per 72 milions d'euros més 10 en variables

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha fet oficial el traspàs d'Arthur Melo a la Juventus per 72 mlilions d'euros més 10 en variables. El migcampista brasiler es quedarà al conjunt blaugrana fins que s'acabin les competicions oficials aquesta temporada.

El jugador en l'entrenament d'aquest matí s'ha acomiadat d'aquesta manera dels seus companys:

Arthur va arribar al Barça l'estiu del 2018 procedent del Grêmio de Porto Alegre per 31 milions d'euros més nou en variables. Molts van veure en el seu fitxatge el substitut de Xavi Hernández, però després de dues temporades irregulars el club blaugrana ha decidit fer caixa amb ell per poder quadrar el balanç econòmic d'un curs complicat per la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19.

 

Poc després de fer-se oficial el seu fitxatge per la Juventus, el jugador brasiler ha fet una piulada per refermar el seu compromís amb el Barça fins a final de la temporada i ha agraït el suport rebut per part dels seus companys i dels aficionats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut