Robert Fernández es va fotografiar amb Arthur en fitxar-lo i ara l'acompanya a Torí
Mercat blaugrana

Arthur- Pjanic, revisió mèdica a Torí: l'anunci de l'intercanvi és imminent

El brasiler va arribar ahir a la nit a Torí i aquest matí, juntament amb Pjanic, s'ha sotmès a les proves habituals a les instal·lacions de la Juventus. Segons mitjans italians, el contracte d'Arthur amb la "Vecchia Signora" serà per les properes cinc temporades

Redacció Esport3Actualitzat

Arthur Melo i Miralem Pjanic han passat revisió mèdica a primera hora d'aquest matí a les instal·lacions de la Juventus, un dels últims passos necessaris perquè s'oficialitzi l'intercanvi dels dos futbolistes entre el Barça i el conjunt torinès.

Segons han testimoniat els periodistes que són a l'entrada del centre mèdic, els dos jugadors i els seus acompanyants han esquivat la presència de les càmeres a l'entrada principal. La revisió es realitzaria sota la supervisió dels serveis mèdics del Barça. Ben diferent va ser l'arribada del brasiler ahir a la nit a l'aeroport torinès de Caselle, que van poder entregistrar diversos mitjans.

La sorpresa en el viatge d'Arthur a Torí és la presència en l'expedició de l'antic secretari tècnic del FC Barcelona, Robert Fernández, l'avalador del fitxatge d'Arthur pel conjunt blaugrana. Robert treballa ara per a l'agència InterStar Deporte, de Vicente Forés, intermediari i també advocat del jugador. Segons publiquen diversos mitjans italians, Arthur ha de signar contracte per les properes cinc temporades amb la Juventus: en tot cas, el fet que els dos jugadors s'hagin sotmès a les revisions mèdiques i que viatgin amb persones del seu entorn indica la imminència de l'operació. Fonts de la negociació han desmentit "rotundament" que Arthur hagi demanat no jugar més amb el Barça aquesta temporada, tal com havien publicat alguns mitjans italians.

 

Anar al contingut