Barça

Barça i Juventus tanquen els serrells per fer l'intercanvi Arthur-Pjanic abans del 30 de juny

A l'espera de confirmació oficial, el brasiler quedaria valorat en uns 70 milions d'euros, mentre que el bosnià ens uns 60 milions.

Laura BruguésActualitzat

L'intercanvi de jugadors entre Arthur i Pjanic és qüestió d'hores que sigui una realitat. Ara mateix, Barça i Juventus estan tancant els serrells de l'acord, que faran oficial en els pròxims dies. La data límit en què volen segellar aquesta operació és el 30 de juny, perquè així la venda d'Arthur computaria en l'exercici econòmic d'aquesta temporada.

A l'espera de la confirmació oficial de l'acord, tot apunta que Arthur estarà valorat ens uns 70 milions d'euros. Mentre que Pjanic ho estarà en 60 milions. Per tant, per al Barça hi hauria una compensació econòmica.

Fins fa pocs dies, Arthur es mantenia ferm en la decisió de quedar-se al Barça. Ara ha canviat d'idea. Després del no inicial del brasiler, el jugador s'ha mostrat diposat a parlar, en les últimes hores, amb la condició que la Juventus li oferís un bon projecte esportiu -que veiés clar que seria important a l'equip titular- i que l'aposta econòmica també fos atractiva i, per tant, superior al que guanya al Barça, com així serà.

 

Fins a l'agost amb el Barça

Tot i que l'acord es firmi el 30 de juny, Arthur encara no farà les maletes. El brasiler acabarà la temporada amb el Barça i defensarà la samarreta blaugrana fins que l'equip finalitzi la Champions a l'agost.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut