Barça

Arthur Melo tanca el seu traspàs a la Juventus i firma per cinc temporades

Arthur ha passat aquest matí la revisió mèdica al costat de Miralem Pjanic, que ha de fer el camí invers al del brasiler. El migcampista tornarà a Barcelona per acabar la temporada. El Barça encara no sap quan podrà oficialitzar l'operació

Jordi SunyerActualitzat

El migcampista del Barça Arthur Melo s'ha convertit avui en nou jugador de la Juventus de Torí per les pròximes cinc temporades. Segons ha avançat Sky Italia i ha pogut confirmar TV3 amb fonts de la negociació, Arthur ha firmat ja el seu contracte però tornarà a Barcelona per acabar la campanya amb el seu actual equip. Segons l'entorn del jugador, Arthur està determinat a acabar la seva etapa blaugrana amb un títol.

Durant el matí, diversos mitjans italians han apuntat la possibilitat que Arthur rebutgés disputar els últims partits amb el Barça, molest per sentir-se empès pel club a marxar, però fonts de la negociació han negat rotundament aquesta possibilitat. Arthur va arribar a Torí ahir a última hora de la nit, hores després del partit contra el Celta, i aquest matí ha passat una exhaustiva revisió mèdica a les instal·lacions del club torinès.

A les proves mèdiques també s'hi ha sotmès el migcampista bosnià de la Juventus Miralem Pjanic, que ha de realitzar el camí invers al d'Arthur en virtut de l'acord que han estat treballant durant setmanes la Juve i el Barça. Un acord que beneficia econòmicament els dos equips i pel qual el Barça, a part d'assegurar-se els serveis de Pjanic, rebrà també una compensació econòmica. El club blaugrana va intentar incloure en l'operació el jove davanter Pablo Moreno, que havia estat cinc temporades a la Masia abans de fitxar per la Juventus, però l'andalús s'ha decantat per la proposta del Manchester City.

L'operació no s'ha fet encara oficial perquè les dues àrees esportives i els diferents actors de la negociació han estat treballant fins a última hora de la tarda en tots els serrells. De fet, des del Barça asseguren desconèixer, encara a hores d'ara, quan es podrà oficialitzar l'intercanvi. El fitxatge l'han tancat Vicente Forés i l'antic secretari tècnic del Barça, Robert Fernández, que ara treballa per a l'agència de representació de Forés, InterStar Deporte. Els primers intermediaris, però, van ser Giovanni Branchini i Bibian Weegelaar, que van conduir les negociacions fins que fa tres dies Forés i Fernández van incorporar-se per a la revisió final dels contractes.

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut