Barça

Quique Setién confessa que ningú del Barça li ha comunicat que Arthur fitxi per la Juventus

El tècnic cantàbric creu que el partit contra el Celta pot ser un bon moment per a Riqui Puig

Jordi GrauActualitzat

De les 16 preguntes que se li han formulat a Quique Setién en la conferència de premsa telemàtica prèvia a l'enfrontament de demà, només dues s'han referit al Celta, i una centrada en Rafinha.

Un altre brasiler, Arthur, ha monopolitzat gairebé totes les preguntes: "Doneu per fet que marxarà. A mi el club no m'ho ha comunicat. Si es dona, l'he de convèncer que s'aïlli. I que deixi un bon record. Que sigui honrat." Al voltant del brasiler ha afegit: "Compto amb ell. El necessito. Viatjarà i amb possibilitats de jugar. Hem de mirar que aquest soroll no l'afecti. Que doni el millor."

Respecte a la pressió popular que hi ha al voltant de la seva figura perquè situï d'una vegada per totes de titulars Riqui Puig i Ansu Fati, Setién ha comentat que "no n'estic gaire al corrent. La gent no es posa d'acord. Escolto però hi ha altres coses que m'influencien més. Prenc decisions en la intimitat i envoltat de la gent que treballa amb mi. Entenc que hi ha gent amb altres criteris i ho accepto, però soc jo qui ha de decidir segons el que jo veig".

El tècnic cantàbric està convençut que el Reial Madrid punxarà en el que queda de campionat i no descarta que la Lliga es decideixi en l'última jornada.

Després de la roda de premsa, el Barça ha fet pública la llista de convocats del tècnic blaugrana per al duel contra el Celta de Vigo. Sense grans novetats, De Jong i Sergi Roberto continuen lesionats i Sergio Busquets és baixa per sanció.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut