Futbol Sala

El Barça es retroba amb la victòria davant del Llevant, el Catgas supera el Gran Canària de la mà de Salgado

Els blaugrana han fet el primer pas per deixar enrere una ratxa de mals resultats amb el seu triomf davant del Llevant, mentre que Dani Salgado ha estat clau en la victòria del Catgas Energia

Després de dues jornades sense guanyar, el FC Barcelona Lassa s'ha retrobat amb el triomf a la LNFS davant del Llevant. La seva golejada a la pista llevantina per 1 a 5, afegida a la derrota del Palma Futsal a casa contra el Magna Gurpea i l'empat a casa d'ElPozo Múrcia davant del Jaen, deixen als d'Andreu Plaza com a colíders amb els balears. El Barça s'ha avançat en el minut 3 amb un gol de Rómulo.

Ferrao ha fet el 2 a 0 i ho ha dedicat a les víctimes de l'accident d'aviació de l'equip de la seva ciutat, el Chapecoense. Márquez ha fet l'1 a 2 en el minut 13. Joselito i Tolrà han deixat en el marcador l'1 a 4 que ha tancat la primera part. En el minut 25, Adolfo ha fet l'últim gol de la nit.

El Catgas Energia, liderat per Dani Salgado, ha derrotat 5 a 3 el Gran Canària FS. Salgado ha obert el marcador en el minut 2 i, en la següent jugada, ha donat l'assistència del 2 a 0 a Sepe. En el minut 6, el protagonista del matx tornava a marcar.

Minuts més tard ha arribat un nou gol de Salgado, tot i que aquesta vegada, fruit de la mala sort, a la porteria equivocada. Corvo ha tornat a distanciar els catalans, però Anás ha anotat el 4 a 2 abans del descans. Maxi Rescia ha marcat el 5 a 2 en el minut 30, i, en el 31, Julio, el 5 a 3 definitiu.