Barça

El Barça és proclamat de forma oficial campió de la Lliga femenina i l'Espanyol salva la categoria

Cinc anys després, el Barça recupera el tron de la Lliga i suma el seu cinquè títol. En un campionat incomplet pel coronavirus, les blaugranes s'han mostrat molt superiors a les rivals

Sebas GuimActualitzat
Marta Torrejón, Mariona Caldentey, Alexia Putellas i Jennifer Hermoso són les úniques jugadores de l'actual plantilla que van guanyar l'última lliga, l'any 2015, poc abans del seu partit contra l'Oviedo Moderno. El Barça torna a ser campió, després que la Comissió Gestora de la Federació Espanyola ha ratificat aquest divendres la decisió de la Junta Directiva de donar per acabat el campionat i atorgar el títol a l'equip de Lluís Cortés, líder destacat des de la primera jornada. Un conjunt que només ha cedit dos empats en 21 partits i que avantatjava de nou punts el segon classificat. Les blaugranes sumen, d'aquesta manera, la cinquena lliga per a la secció.

 

L'Espanyol, salvat

 

Aquest divendres també s'ha confirmat que no hi haurà descensos, mesura que beneficia l'Espanyol de Jordi Ferrón, que no havia guanyat cap partit i que era cuer destacat, a 13 punts de la permanència.

La Federació també ha decidit que les semifinals de Copa, en què el Barça s'ha d'enfrontar al Sevilla, no es disputaran fins a la pròxima temporada.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut