El Barça elimina el Conca i és el primer finalista de la Copa
El Barça elimina el Conca i és el primer finalista de la Copa (@ASOBAL)
Handbol

El Barça i l'Ademar Lleó se citen a la final de la Copa Asobal

Els blaugranes han superat clarament el Conca i es disputarà el títol contra l'Ademar, que ha deixat fora el Granollers

Redacció Esport3Actualitzat
  • El Barça s'ha classificat per la final de la Copa Asobal després de vèncer per la via ràpida el Conca en la primera semifinal. Sis gols de diferència al descans i disset en el marcador final. Els blaugranes no tenen rival.
  • El Barça s'avança de seguida. Els de Carlos Ortega s'han posat ràpidament al davant, a la pista de Lleó. Amb l'11-6 al marcador, el porter Nielsen ha rebut una pilotada en tota la cara en un llançament de penal de Nazaré. L'únic ensurt de la primera part, per al Barça.
  • 17-11 al descans. Després de la primera mitja hora de joc, el Barça ja anava sis gols per davant. Makuc portava tres gols, en aquell moment, i la resta es repartien entre Fàbregas, Frade, Martí Soler, Dika Mem i N'Guessan.
  • Es comença a obrir una gran escletxa.  En el segon temps, i ja amb Pérez de Vargas a la porteria, el Barça s'ha començat a distanciar més clarament encara. El 26 a 14 ha estat un primer senyal del desenllaç.
  • Debut d'Ian Barrufet i tres gols. Ha estat un bon escenari, propici, per al debut d'Ian Barrufet, el fill de l'històric porter blaugrana David Barrufet. Ha sumat tres gols, i ha estat un més per ajudar a l'equip cap a la victòria contundent. Ha fet un gol menys que el seu amic Martí Soler, que ha acabat amb quatre.
  • Últims minuts de malson per al Conca. La recta final del partit ha estat un cúmul de gols del Barça mentre el rival feia el que podia. Al final 41-24, disset gols de diferència, per arribar a la final. Luis Frade, amb cinc gols, ha estat el màxim anotador. 


L'Ademar Lleó deixa fora el Granollers (39-37)

  • La final de Copa Asobal la jugaran el Barça i l'equip amfitrió, l'Ademar Lleó, que ha eliminat el Fraikin Granollers en la segona semifinal. Un partit molt ajustat de principi a final.
  • Primers avantatges del Granollers. El conjunt d'Antonio Rama ha pres la iniciativa i s'ha posat per davant dels amfitrions. La distància més gran ha estat de cinc gols, 10-15 i 12-17.
  • Remuntada de l'Ademar. Abans del descans, l'equip de Lleó ha anat treballant en la remuntada i, poc a poc, s'ha col.locat amb empat a 18 al descans.
  • Yusuf, màxim golejador de la primera part. Faruk Yusuf ha fet sis gols; Jan Gurri, quatre, i Antonio Garcia, tres. Per part de l'Ademar Lleó, David Fernández, amb cinc, i Juan Castro, amb tres, han estat els màxims anotadors.
  • Canvi d'àrbitre obligat. En el minut 34 de partit, i amb 21 a 20 al marcador, hi ha hagut un canvi d'àrbitre forçat. Andrés Rosendo López s'ha lesionat en ple partit i ha hagut de retirar-se. El partit ha estat deu minuts aturat fins que la parella de colegiats que havien xiulat la primera semifinal -Luis Ignacio Colmenero Guillén i Víctor Rollán Martín- han estat a punt per substituir l'àrbitre lesionat i el seu company, José Carlos Friera.  
  • Els amfitrions agafen distància. L'Ademar Lleó ha arribat a estar sis gols amunt, 32-26, però l'emoció s'ha allargat fins al final.
  • El Granollers lluita, però no aconsegueix la victòria. En els últims minuts, el marcador s'ha ajustat força, però l'equip vallesà no ha pogut acostar-se prou. Al final, 39 a 37 per l'Ademar Lleó.


Antonio García carrega contra l'Asobal 

El capità del Granollers s'ha mostrat molt crític amb el calendari de l'Asobal després de la greu lesió que ha tingut Adrià Martínez i el mateix Antonio García.

Anar al contingut