Els jugadors del Barça celebren el gol de Dembélé (Massimo Pinca / Reuters)
Lliga de Campions

Gran victòria del Barça a Torí (0-2)

El Barça guanya a Torí per zero a dos amb un gran joc i una gran superioritat sobre la Juve

Xavi LemusActualitzat

Koeman ha introduit cinc canvis a l'alineació titular respecte al clàssic en la visita al Juventus Stadium. Així Griezmann, Dembélé, Sergi Roberto, Araujo i Pjanic han estat les novetats.

El primer temps ha estat un monòleg blaugrana i ja en el primer minut ha disposat d'una triple oportunitat amb Messi, Pjanic i, finalment, Griezmann que acabava enviant la pilota al pal. Era l'avís que els blaugranes sortien amb intenció d'endur-se el triomf.

Un bon treball que ha tingut recompensa després d'un magistral canvi d'orientació de Messi que acabava a peus de Dembélé i el francès, amb un pel de fortuna en el xut, culminava una bona acció individual amb el zero a un. La resposta de la Juve era una ocasió de Morata que acabava al fons de la porteria però sense rendiment en el marcador. El davanter madrileny es trobava en posició de fora de joc.

La reacció del Barça era una bona combinació entre Griezmann i Messi amb una rematada final massa creuada. Poc després, Morata tornava a marcar però novament en posició incorrecta. Abans del descans un contracop de Messi habilitava a Dembélé que s'encanta en la resolució i perdonava el segon gol culer. Amb renda mínima s'arriba al descans durant un primer temps en el qual el Barça ha pogut golejar. 

Lesió d'Araujo i De Jong de central

A la represa Koeman ha fet entrat a Busquets per Araujo, lesionat. Per primer cop com a blaugrana Frenkie De Jong es situava com a central. En el segon temps, malgrat haver començat amb un guió de partit semblant, amb domini dels de Koeman, era Morata qui, per tercera oportunitat, acabava marcant, i, novament, anulat per fora de joc.

La resposta del Barça era una doble oportunitat, primer de Dembélé, que tornava a badar en la rematada, i, després, de Leo Messi amb un xut que sortia fregant el pal. Un minut més tard, era Pedri, qui ha ofert un recital, qui tornava a perdonar.

Onze ocasions ha perdonat el Barça. I la dotzena tenia a Griezmann de protagonista amb una altra opció que fregava el gol però sense premi. La superioritat en el joc no es corresponia en forma d'encert golejador.

En el minut 84 l'equip italià es quedava amb un home menys per l'expulsió de Demiral per doble amonestació. Finalment els blaugranes han rebut la recompensa a un gran partit en un penal comés sobre Ansu Fati que Messi transformava en el zero a dos que sentenciava el partit.

 

El Dinamo de Kíev deixa escapar la victòria a Budapest (2-2) 

El Dinamo de Kíev ha desaprofitat una gran oportunitat al camp del Ferencváros i ha acabat cedint un empat després de desaprofitar dos gols d'avantatge. Viktor Tsigankov, de penal, ha inaugurat el marcador en el minut 28 i en el 41, Carlos De Pena ha fet el segon dels visitants. En la represa, els hongaresos han reaccionat i han estat capaços d'igualar el resultat advers. En el 59, Tokmac Chol Nguen ha reduït distàncies i en el 90 Franck Boli ha fet la igualada definitiva. Un empat que deixa els dos equips com a cuers amb només un punt en dues jornades.

El Ferencváros i el Dinamo de Kíev han empatat a Budapest (EFE/EPA/Tamas Kovacs) (EFE/EPA/Tamas Kovacs)

 

ARXIVAT A:
KoemanMessiGriezmann
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut