Barça

Pedri fa una exhibició de talent i maduresa a Torí

Amb només 17 anys, el jove jugador canari es consolida al Barça amb una actuació memorable davant la Juventus

Redacció Esport3Actualitzat

Tot just s'està iniciant, però el nou projecte del Barça sembla que està aconseguint amb èxit un dels seus objectius: rejovenir l'equip titular sense que el nivell competitiu se'n ressenti. Alguns dels jugadors que passaven dels 30 anys, com Luis Suárez, Ivan Rakitic o Arturo Vidal van deixar el club per aquest motiu -i per les seves altes nòmines-, i el fet que Ronald Koeman no miri l'edat dels jugadors a l'hora de fer les alineacions també està contribuint a l'èxit d'aquesta missió. 

Els primers partits de la temporada ens van permetre veure la consolidació d'Ansu Fati com a jugador fet ja per a grans reptes. L'extrem blaugrana es va guanyar el títol de jugador del mes a la Lliga abans fins i tot de fer els 18 anys. 

Però el millor del cas és que Ansu no és l'únic menor d'edat que despunta al Barça actual: Pedro González López, conegut futbolísticament com a "Pedri", va firmar davant la Juventus un partidàs que el confirma com a jugador no ja de futur sinó del present més rabiós. 

Ubicat a l'esquerra de l'atac com a fals extrem, Pedri va deixar el carril esquerre per a Jordi Alba, amb qui es va entendre molt bé, així com amb Messi i Griezmann. Va donar sortida a la pilota amb sang freda i tocs de gran qualitat, va defensar les pujades de Juan Cuadrado, a qui va deixar enrere en més d'una ocasió, i sempre va prendre la decisió correcta. El jove jugador canari es va rescabalar així de la seva actuació al clàssic on, ubicat a la dreta, es va mostrar poc participatiu. 

Un partit quasi perfecte

El canari va arribar quasi al 100% d'efectivitat de bones passades (39 de 41) i també va ajudar molt en defensa: va ser del jugadors que més pilotes van recuperar (6), dues menys que Jordi Alba. I també va lluir en una altra faceta del joc: el regat. En va fer un total de 4,

Koeman el lloa

"Tenint en compte la seva edat, el que ha fet Pedri és impressionant. Avui ha demostrat la seva personalitat. A aquesta edat, demostrar aquest nivell i aquest caràcter és per estar contents. El Barça tindrà un gran jugador en ell", va admetre Koeman, content per haver mantingut l'aposta pel noi de Tegueste, que ja es comença a fer un nom també a Europa. 

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut