Hoquei patins

El Barça bat el Caldes a la pròrroga i revalida la Lliga Catalana d'hoquei patins (3-4)

El Barça ha sumat el primer títol de la temporada en una final que s'ha decidit en el temps suplementari

Imma PedemonteActualitzat

Aitor Egurrola, veterà porter del FC Barcelona, ha sumat aquest vespre, a Vic, el títol número 72 de la seva carrera i ha superat el rècord que tenia David Barrufet en l'handbol. El Barça ha guanyat la primera competició de la temporada, la que ja és la seva sisena Lliga Catalana, i ho ha fet contra el Caldes, per 3 a 4.

El dos primers gols del Barça han arribat, gairebé seguits, quan es jugava el minut 5.  Una gran passada de Matías Pascual li ha servit a Pau Bargalló per fer el 0 a 1, i, poc després, el mateix Matías Pascual no ha donat opció a Gerard Camps per al 0 a 2.  El Caldes ha reaccionat amb un rapidíssim contraatac en el minut 8 i Xavi Rovira ha superat Egurrola per acostar-se en el marcador i fer l'1 a 2.

En el segon temps, una gran canonada d'Ignacio Alabart ha augmentat les distàncies per al Barça, 1 a 3. A sis minuts del final, Xavi Rovira ha sorprès defensa i porter rivals per fer pujar el 2 a 3 que donava molta emoció a la recta final i, a un minut d'acabar-se el temps, Cristian Rodriguez ha forçat la pròrroga amb l'empat a 3.

En els cinc minuts afegits,, Matías Pascual no ha perdut el temps i ha avançat el Barça quan només havia passat un minut i mig.  Els molts mèrits del Caldes han quedat esvaïts davant d'aquest marcador, que ha resultat ja definitiu i ha donat el trofeu als blaugranes.