El Barça B va caure per 0-2 al Miniestadi en el partit de la primera volta davant l'Osca (FC Barcelona)
Barça

El Barça B visita l'Osca amb l'objectiu de sortir de la zona de descens

Els de Gerard López, que no guanyen des del febrer i són a dos punts de les posicions de salvació, visiten el tercer classificat

Actualitzat

La situació comença a ser de gravetat per al Barça B. Després d'una temporada força irregular, l'equip ha entrat en una ratxa negativa que el priva d'una victòria des de ja fa dos mesos. Per intentar revertir la situació, els de Gerard López viatgen avui a Osca per disputar, a partir de les 21.00, un partit entre dos conjunts amb situacions molt diferents. Mentre que els resultats de la jornada situen els blaugranes en la 19a posició de la taula, en llocs de descens, l'Osca de Rubi és tercer i, tot i no haver guanyat cap dels seus vuit darrers partits, encara té opcions d'ascendir de forma directa.

Per afrontar el repte del vespre, Gerard López podria comptar amb els ja recuperats Íñigo Ruiz de Galarreta i Ferran Sarsanedas, que ja s'han entrenat i tenen l'alta mèdica. Per altra banda, José Arnaiz, Martín Hongla i Oriol Busquets segueixen lesionats i no estaran amb l'equip en una nit en què l'entrenador s'hi juga molt.

ARXIVAT A:
Barça B
Anar al contingut