El Barça B s'imposa al Girona i és el primer finalista de la Copa Catalunya (1-0)

El filial blaugrana ha oblidat l'última derrota a casa contra el Llosetenc amb un triomf per la mínima gràcies al gol del juvenil Àlex Carbonell en el minut 87. El rival a la final sortirà del guanyador de la segona semifinal entre la UE Rubí i el CE Sabadell

David CarballoActualitzat

El Barça B és el primer finalista de la Copa Catalunya de futbol després d'imposar-se al Girona en una eliminatòria a partit únic que s'ha disputat al Miniestadi davant poc més de 500 espectadors a les graderies.

Els gironins, amb un onze titular farcit d'habituals suplents, s'han vist sorpresos a tres minuts pel final per un solitari gol del juvenil Àlex Carbonell, que ha batut Germán Parreño amb un xut creuat després d'una bona assistència de Samper. El Girona ja no ha tingut temps per reaccionar i trobar el gol de l'empat que hagués forçat la tanda de penals.

El filial blaugrana ha aparcat el seu mal moment a la lliga i ha oblidat l'última derrota a casa davant el Llosetenc, cuer del grup III de la Segona B, amb un triomf per la mínima que li servirà per tenir una bona injecció de moral davant un Girona que tampoc passa per un bon moment de forma.

El rival del Barça B en la final de la Copa Catalunya sortirà del guanyador de la segona semifinal que enfrontarà a la UE Rubí i el CE Sabadell el 8 de desembre.