Pedri continuarà sumant minuts a San Mamés després de la seva reaparició (Miguel Ruiz/fcbarcelona.cat)
Barça

El Barça afronta un nou match-ball a San Mamés

L'equip blaugrana visitarà Bilbao en un partit de cara o creu en el seu futur a la Copa, competició de la qual n'és el vigent campió i que aquest any aspira també a guanyar. Un estadi que en els últims anys no ha estat fàcil per al Barça

El Barça continua sumant entrenaments per preparar el duel de Copa d'aquest dijous a Bilbao. Serà el segon enfrontament contra el conjunt basc aquesta temporada, ja que en el començament de la Lliga van visitar San Mamés en un duel que va finalitzar en empat a un. En aquest cas es tracta d'un cara o creu, ja que un dels dos equips, finalistes a la passada edició de la Copa, quedarà eliminat.

Per l'enfrontament contra el conjunt de Marcelino, Xavi podrà continuar donant minuts per anar agafant la forma a tres peces importants de l'atac blaugrana com són Ansu Fati, Memphis i el recent fitxatge, Ferran Torres. Tots tres ja van participar a la semifinal de la Supercopa contra el Reial Madrid, però necessiten més minuts i rodatge per augmentar el seu rendiment. Aquestes tres incorporacions augmenten la qualitat de l'atac blaugrana i donen més opcions al tècnic egarenc per fer l'onze titular, especialment tenint en compte que Luuk de Jong complirà el seu segon partit de sanció a la Copa.

A nivell ofensiu qui s'acosta també al seu retorn a la competició és Martin Braithwaite, que continua entrenant-se amb el grup i està a prop de rebre l'alta mèdica. En principi, els serveis mèdics han demanat precaució de cara a la seva incorporació a la convocatòria i no es preveu que viatgi a Bilbao.

Anar al contingut