Futbol

Edu Expósito: "S'ha de tenir paciència amb el projecte, els resultats arribaran"

El migcampista de l'Espanyol considera el tècnic Diego Martínez el "líder" del projecte i diu que l'"equip se sent fort" malgrat que els resultats de l'arrencada del campionat no hagin estat els desitjats

Josep CochActualitzat

Nascut a Cubelles, Edu Expósito es va formar a la Damm abans de fitxar pel Deportivo de la Corunya. De la mà de Pep Mel va debutar a Primera contra el que avui és el seu club. Després del seu pas per Galícia va créixer a l'Eibar, sota la tutela de Mendilibar. Allà es va poder consolidar a la Primera divisió i desenvolupar bona part del seu potencial. No en va, encara consta com el fitxatge més car de la història de l'entitat armera: 4 milions d'euros. Des d'aquesta temporada defensa els colors espanyolistes després d'un estiu en què el seu nom va sonar, i molt, per fitxar pel Girona. Expósito volia retornar a casa, i el seu desig s'ha fet realitat.

"Nosaltres sabem que tenim un líder i estem tots al mateix vaixell. Vagi millor o pitjor, tenim les coses molt clares dins del vestidor i Diego ens aporta moltíssim a tots. Penso que el club confia en el projecte, en el projecte que s'està fent nou. Al final tot projecte nou ha de fer les seves passes i s'ha de tenir paciència. En tot."

Tot i els resultats en l'arrencada de la Lliga, l'equip se sent fort: "El més important és no tornar-nos bojos. S'ha de continuar insistint perquè el premi acabarà arribant. Nosaltres estem molt motivats, molt forts mentalment, per continuar avançant".

En aquestes sis primeres jornades de competició l'Espanyol sempre ha anat al darrera en el marcador, a excepció del duel de San Mamés contra l'Athletic Club, l'únic partit en què l'equip de Diego Martínez es va posar al davant i l'únic partit que ha acabat guanyant: "La clau és picar primer. En el moment que ens puguem posar per sobre en el marcador, serà difícil que ens puguin superar".

El calendari no ha estat benèvol per a l'Espanyol, però l'octubre es presenta tan apassionant com determinant perquè els periquitos puguin remuntar el vol i que les bones estones de joc exhibit es converteixin en punts:

"Ens venen partits complicats; partits que hem de tirar endavant; partits en què necessitarem la nostra afició, que estiguin al nostre costat. Els necessitem i volem que estiguin al nostre costat i esperem que el nostre estadi, l'RCDE Stadium, estigui ple a vessar per a aquests partits que venen, perquè els necessitem. I molt"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut