Hoquei patins

El Barça visita la pista del Liceo amb mig títol de l'OK Lliga en joc

Tots dos equips arriben empatats a 46 punts i qui guanyi dependrà d'ell mateix per acabar primer a final de temporada. El partit es podrà veure en directe aquest divendres per Esport3, a partir de les nou del vespre.

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest divendres i en directe per Esport3 es juga a La Corunya el Liceo-Barça, amb els dos millors equips del campionat i que pot ser decisiu per decidir el campió de l'OK Lliga aquesta temporada.

Tots dos arriben empatats a 46 punts i qui guanyi dependrà d'ell mateix per acabar primer a final de temporada. L'equip blaugrana ja és a Galícia per afrontar-se al seu màxim rival en la lluita pel títol. A la primera volta, el Liceo va guanyar al Palau. Per tant, el Barça necessita guanyar obligatòriament per ser líder. Des del vestidor blaugrana, però, es resisteixen a qualificar el partit de decisiu. Almenys així ho assegura el tècnic del Barça Edu Castro.

"És un partit molt important, perquè depèn del que passi un dels dos equips dependrà de si mateix, però encara queden 12 partits molt difícils per als dos equips, en pistes molt complicades. És una lliga que dona sorpreses, que en cada partit s'ha de lluitar moltíssim. Sento no sortir del tòpic però és un partit molt important però no crec que sigui decisiu".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut