Dybala, en el moment d'engaltar una volea espectacular
Dybala, en el moment d'engaltar una volea espectacular
futbol

Dybala marca el camí al Barça: enfonsa l'Inter al seu estadi amb un golàs

El proper rival dels blaugranes a la Champions ha perdut la meitat dels vuit partits jugats a la Serie A i és fora de les places europees

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça visitarà dimarts un Inter de Milà en hores baixes. Els de Simone Inzaghi no acaben d'arrencar i ocupen una discreta setena plaça a la Serie A, fora de les places europees, després d'haver perdut la meitat dels vuit partits que han jugat a la màxima categoria transalpina. L'últim, aquest dissabte contra la Roma (1-2).

Paulo Dybala, estrella de l'equip que dirigeix José Mourinho, ha ensenyat el camí que han de seguir els homes de Xavi si volen tornar del sempre imponent Giuseppe Meazza amb tres punts vitals de Champions. Amb una volea increïble, l'argentí ha empatat un partit que s'acabaria desnivellant gràcies a una diana del seu company Chris Smalling. Contenta Georgia Meloni, propera primera ministra d'Itàlia i equidistant seguidora de les dues grans plantilles de la capital, Roma i Lazio.

De totes maneres. el Barça faria bé de no refiar-se'n. Una de les causes de la debilitat interista, a banda de la seva fragilitat defensiva (el solvent Handanovic ha encaixat 13 gols, una mitjana de 1,6 gols per matx), és l'absència del punta Romelu Lukaku, però dimarts podria ser el dia del retorn del belga.

Com reaccionarà l'Inter en el compromís de la setmana que ve: respondrà com un animal ferit o caurà rendit a la lona? Inter i Barça estan empatats a 3 punts al grup C de la Lliga de Campions.

Anar al contingut