Dol al món de l'atletisme per la mort de Maria Garcia Alonso
La campiona de marató ha mort amb només 43 anys (@Capalafrugell)
Atletisme

Dol al món de l'atletisme per la mort de Maria Garcia Alonso

La campiona de Catalunya absoluta de marató, atleta del CA Palafrugell, ha mort als 43 anys

Redacció Esport3Actualitzat

L'exatleta del Club Atlètic Palafrugell Maria Garcia Alonso ha mort als 43 anys, segons ha anunciat a les xarxes socials el mateix club:

Garcia Alonso va ser una esportista molt destacada del club empordanès. Entre altres fites esportives, va destacar com a campiona de catalunya absoluta de marató, campiona de Catalunya veterana F35 de Marató, subcampiona de Catalunya de mitja marató en categoria F35, bronze de mitja marató en categoria absoluta, i subcampiona de Catalunya de muntanya en categoria F35.

L'exatleta va mostrar també gran implicació en l'organització de diversos esdeveniments com la Run4cancer o l'Entrebancada.

Garcia Alonso també exercia de mestra a l'INS Baix Empordà. El centre educatiu ha publicat un missatge de record a les xarxes socials:

Maria Garcia, gironina establerta a Palafrugell, va descobrir l'atletisme per casualitat ja en edat adulta i a partir de llavors aleshores va convertir la seva pràctica en la seva passió, en una manera de viure i d'entendre el dia a dia. La seva marxa abans d'hora deixa una gran empremta en aquells que la coneixien, ja que es tractava d'una persona molt estimada dins del club per atletes joves i veterans.
Anar al contingut