Deyverson, capaç del millor i del pitjor, durant la pròrroga de la final jugada a l'Uruguai
Deyverson, capaç del millor i del pitjor, durant la pròrroga de la final jugada a l'Uruguai
Futbol

Deyverson, dos en un: comediant i heroi de la final de la Libertadores

No hi ha gaires jugadors capaços de deixar un gol decisiu i una escena esperpèntica per a la posteritat en una mateixa final. Ell n'és un

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'uns anys jugant a la Lliga, en equips com l'Alavès o el Llevant, el davanter Deyverson Silva va tornar aquest estiu passat al Palmeiras, on, fins ara, estava tenint un paper residual. Però tot ha canviat aquesta matinada en la gran final de la Copa Libertadores, que ha enfrontat al seu equip amb el Flamengo, també del Brasil.

El partit, disputat a l'estadi Centenario de Montevideo, ha viscut uns primers 90 minuts molt igualats que han portat a la pròrroga amb el resultat d'1-1. Ha estat en aquest temps extra quan ha saltat al camp el nom que quedarà gravat en la història d'aquesta final. I per dos motius diferents.

Heroi: Arribar i moldre, Deyverson només ha necessitat 5 minuts per aprofitar una badada de la defensa del "Fla" i batre Diego Alves, el veterà exporter del València, entre d'altres.

Comediant: A partir d'aquest moment, el Palmeiras s'ha dedicat a gestionar l'avantatge i, en això, el tarannà esbojarrat de Deyverson ha tornat a ser una eina eficaç. Fins al punt de protagonitzar una de les escenes més ridícules que es recorden, quan al minut 122 ha fingit una agressió sense fixar-se que qui li havia donat un copet a l'esquena havia estat el mateix àrbitre.

L'equip de São Paulo ha aconseguit el seu segon títol consecutiu de la Libertadores, el torneig de clubs més prestigiós de Sud-amèrica.

 

Anar al contingut