Barça

Dembélé té la clau de l'operació Neymar

Després de la reunió d'ahir a París, el PSG ha de donar aquest dimecres una resposta al Barça sobre si accepta l'última oferta, en què a banda de diners també s'hi inclouria algun jugador

Actualitzat

Les pròximes hores es presenten claus per al desenllaç del cas Neymar. L'operació entre els dos clubs va de diners i jugadors. Descartat Semedo, perquè ni el jugador ni el Barça en volen sentir a parlar, Dembélé s'ha convertit en el bitllet de retorn de Neymar.

L'actual entrenador Thomas Tuchel té la clau de l'operació. Si convenç Dembélé recordant els bons temps plegats a Dortmund, Neymar volarà de tornada cap a Barcelona.

De la delegació blaugrana que va viatjar, André Cury, treballador del Barça i de l'entorn de Neymar, s'ha quedat a París per tenir controlada l'operació "in situ" fins a l'últim sospir.

 L'agent de Dembelé torna a descartar la seva sortida del Barcelona
 

Davant les informacions que indiquen que pot servir de moneda de canvi per al retorn de Neymar al club blaugrana, Moussa Sissoko, ha declarat al mitjà francès "Telefoot":


   "Ousmane es queda al 100%. No hi ha cap opció que se'n vagi. Vol i triomfarà al Barcelona"


Sissoko manté la mateixa fermesa que mostrava fa uns dies, quan el Barcelona no havia acceptat que el campió del món de 23 anys entrés en l'operació per recuperar a Neymar.
 

ARXIVAT A:
NeymarDembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut