Dembélé en el clàssic de les semifinals de la Supercopa contra el Madrid
Dembélé en el clàssic de les semifinals de la Supercopa contra el Madrid . (Foto: REUTERS)
Barça

Dembélé rebutja les condicions de renovació del Barça

Segons el periodista Gerard Romero, Dembélé hauria comunicat al Barça que no renovarà amb les condicions que proposa el club

Redacció Esport3Actualitzat

El cas Dembélé podria tenir un final proper. Segons ha informat el periodista Gerard Romero aquest diumenge a la matinada, el davanter francès ha comunicat al Barça quina és la seva decisió de cara al futur.

El seu contracte venç el 30 de juny i tot indica que el francès ha decidit que no estendrà la seva estada al Camp Nou i que se n'anirà com a agent lliure l'1 de juliol. Dembélé ja hauria comunicat al Barça que no renovarà amb les condicions que proposa l'entitat blaugrana.

D'altra banda, la sortida de Dembélé podria obrir la porta a un nou escenari. Si el club s'estalvia la fitxa del jugador fins al juny, es podria plantejar alguna nova incorporació.

Segons Romero, Dembélé demana al Barça prop de 200 milions bruts d'euros per als cinc anys vinents amb comissions de 20 milions per a l'agent i 20 milions per al jugador. Són diversos els clubs que s'han interessat per incorporar Dembélé a l'estiu, si bé és cert que hi ha dubtes que algun club li pugui pagar aquestes quantitats.

Si es confirma aquesta informació, el francès viurà els últims sis mesos com a blaugrana i sembla que no hi ha marxa enrere en la seva decisió, tot i que, en el terreny esportiu, Dembélé continua tenint la confiança de Xavi i va ser un dels que més minuts va disputar a l'últim partit corresponent a la Supercopa d'Espanya davant el Reial Madrid.

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut