Deco saluda Sergi Roberto durant la seva visita al vestidor
Deco saluda Sergi Roberto durant la seva visita al vestidor
BARÇA

Deco explica els motius que han fet impossible el retorn de Neymar al Barça

L'exjugador blaugrana ha desvelat que la situació financera del club feia inviable la incorporació del crac brasiler

RedaccióActualitzat

El brasiler Deco, anunciat recentment de forma oficial com a nou director esportiu del Barcelona, ha explicat els motius que han fet impossible el retorn de Neymar al Barça en declaracions al portal brasiler Globo Esporte. L'extrem brasiler va estar a prop de tornar a la ciutat comtal en qualitat de cedit per una temporada, però finalment es va decantar per l'oferta de l'Al-Hilal.

L'exjugador blaugrana ha desvelat que els problemes econòmics del club feien inviable la incorporació del crac brasiler:

"Malauradament, tots sabem que en aquests moments, amb la situació econòmica del Barça, era impossible fer una contractació com aquesta. Era una situació que hauria de ser viable econòmicament per a nosaltres, però no va ser possible per la nostra situació actual."

Una de les claus per a l'arribada de Neymar era arribar a un acord amb el PSG o els àrabs, i Deco ha assegurat que no va passar:

"Això no va passar i era una situació que es necessitava perquè fos viable per la situació financera del club."

Protagonista durant aquests dies per l'oficialització de la seva arribada com a nou director esportiu del Barça, Deco afronta un nou repte en la seva carrera professional:

"Vaig ajudar el Barça com a consultor des de l'elecció del president Laporta. Va sorgir la invitació i vaig considerar interessant el desafiament. És una manera important d'ajudar el Barça en aquest moment."

 

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut