Emma García i Pau Ribes amb la medalla aconseguida.
Emma García i Pau Ribes amb la medalla aconseguida.
Natació

Emma García i Pau Ribes sumen la segona plata als Europeus de Roma

Medalla catalana al l'Europeu de natació de Roma

Redacció Esport3Actualitzat

Emma García i Pau Ribes sumen la quarta medalla per a la delegació espanyola als Europeus de natació artística, després de penjar-se la plata a la final de duet mixt tècnic. García i Ribes, que han signat una nota de 83,7548 punts. Els italians Lucrezia Ruggiero i Giorgio Minisini s'han alçat amb el triomf amb una puntuació de 89,3679.

És la segona medalla per als catalans després de sumar aquest dissabte el mateix metall a la disciplina de mixt lliure.

David Popovici es corona també als 200 metres lliures

David Popovici continua confirmant la seva irrupció com a nova figura de la natació mundial. Tres dies després de batre el rècord del món dels 100 metres lliures, el nedador romanès de només 17 anys ha aconseguit la tercera millor marca de tota la història en els 200 metres. El temps li ha servit per adjudicar-se una segona medalla d'or als Europeus de Roma.

Popovici ha aturat el cronòmetre en 1.42,97 i en la distància només li queda per superar el rècord mundial, Paul Biedermann (1.42,00), i Michael Phelps (1.42,96). El de Bucarest ja havia fet el doblet d'or als 100 i als 200 en el Mundial de l'estiu passat, però amb temps més discrets.

Jessica Vall, vuitena als 200 braça

Jessica Vall, per la seva banda, ha aconseguit una gesta a Roma classificant-se per cinquena vegada consecutiva per a la final dels 200 metres braça. La nedadora barcelonina, que va ser plata el 2016 i el 2018, ha acabat vuitena amb un temps de 2.27,19, sense arribar a tenir mai opció en la lluita per a les medalles. La prova l'ha guanyat la suïssa Lisa Mamie amb un temps de 2.23,27.


Jessica Vall, cinquena final continental seguida als 200 braça (RFEN)

Mentrestant, Mireia Belmonte s'ha quedat fora de la final dels 200 metres estils.

Anar al contingut