Dani Pedrosa, en una imatge d'arxiu (EFE)
Motor

Dani Pedrosa haurà de passar pel quiròfan i no podrà iniciar la seva etapa com a provador de KTM

El català té una fractura doble a l'espatlla fruit de l'estrès després d'haver patit diverses lesions en aquesta mateixa zona

Actualitzat

Dani Pedrosa haurà de passar pel quiròfan per operar-se d'una doble fractura a l'espatlla fruit de l'estrès i no podrà seguir amb el programa previst com a pilot provador de KTM. El de Castellar del Vallès ha fet un comunicat a les xarxes socials per explicar-se:

"Durant aquests anys he tingut diverses fractures en aquesta zona i l'última vegada va ser en tres parts. La part mitjana no té suficient flux de sang i s'ha fet osteoporosi pel que fa falta regenerar l'os per tenir la recuperació adequada."

 

No es concreta amb detall el temps que estarà de baixa però el comunicat parla de mesos, motiu pel qual es descarta totalment que Pedrosa pugui fer els tests com a pilot provador de KTM que havien de començar amb l'arrencada del nou any en la seva nova etapa professional després de retirar-se com a pilot de MotoGP.

"Agraeixo a KTM la confiança que ha dipositat en mi i el seu suport per a la meva plena recuperació. Tenim molta il·lusió en el treball que estem fent i per això vull estar físicament en les millors condicions."

 

Anar al contingut