Segona Divisió

D'Alessandro: "Amb Dani Abalo hem fitxat un jugador amb cara i ulls"

L'entrenador del Nàstic, Jorge D'Alessandro, s'ha mostrat satisfet amb la incorporació de Dani Abalo a l'equip grana i ha dit que el club ha fitxat un jugador "amb nom i cognoms, amb cara i ulls". "Amb 20 anys, Abalo ja va disputar 36 partits a la Lliga, amb la qual cosa ja està tot dit", ha manifestat el veterà entrenador hispanoargentí en una improvisada roda de premsa en acabar el partit amistós celebrat aquest dissabte contra l'Hospitalet. "Ens aportarà profunditat en banda i guanyarem en qualitat", ha analitzat el mateix D'Alessandro.

Actualitzat
Els jugadors de Jordi Vinyals, tècnic de l'Hospitalet, equip de Segona B, han aconseguit endur-se la victòria del Nou Estadi contra un conjunt tarragoní de categoria superior amb un solitari gol d'Haro en el minut 30. Tot i la derrota, D'Alessandro ha tret importància a aquest resultat ja que "no s'ha d'analitzar sota el prisma d'un partit important. Hem tingut moltes ocasions de gol, però no hem encertat a concretar-les", ha sentenciat després del clar domini del Gimnàstic al llarg dels 90 minuts.

Berry Powel no ha participat en el partit, un fet que demostra que no acaba de recuperar-se de la lesió al quàdriceps de la seva cama dreta, que ja el va apartar les dues últimes jornades de Lliga.
"Em preocupa la situació de Powel. És el nostre jugador franquícia i perdem sense ell", ha explicat el míster grana.

El Nàstic s'ha acomiadat dels entrenaments fins al dilluns següent. L'amistós contra l'Hospitalet ha servit per concloure un any que no ha estat satisfactori per al club, l'única celebració aquesta temporada del club ha estat la commemoració dels 125 anys de la fundació del club poliesportiu.

L'objectiu per a la pròxima campanya és aconseguir almenys deu victòries que donin opcions als de Tarragona a mantenir la categoria. Sobre això, D'Alessandro ha mostrat la seva preocupació amb el dèficit de punts aconseguit pel Nàstic en aquest primer tram de temporada, però ha conclòs el seu discurs amb la seguretat que aconseguiran el que es proposen.


Anar al contingut