Cristiano Ronaldo es lamenta en el partit contra Las Palmas (EFE)
Cristiano Ronaldo es lamenta en el partit contra Las Palmas (EFE)
Futbol

Cristiano Ronaldo: "Ara mateix jugo al Madrid, però mai se sap què passarà demà"

El jugador portuguès ha assegurat en una entrevista publicada a la revista alemanya "Kicker" que "per a mi, sóc el millor jugador del món"

Pau RodríguezActualitzat

Cristiano Ronaldo ha obert les portes a una possible sortida del Reial Madrid en un futur. En una entrevista publicada a la revista alemanya "Kicker", el portuguès ha assegurat que "ara mateix jugo al Madrid, però mai se sap que passarà demà". "Si em veig dient adéu al Madrid? I per què no? Un ha de fer el que el faci feliç", ha afegit Ronaldo.

L'estrella del Reial Madrid, que acaba contracte el 2018, s'ha mantingut ferm en la seva opinió sobre qui és el millor jugador del món. "Per a mi, sóc el millor", ha declarat Ronaldo. "Per altres pot ser Messi o Iniesta. Respecto aquestes opinions, però crec que la meva forma de pensar és la raó per la qual he anat a més i he millorat durant la meva carrera", ha afegit el davanter blanc.

El portuguès també ha revelat que "no hi ha cap dia en què no em faci mal el genoll". "Això influeix en com i on jugo dintre el camp, però aprens a viure amb això", ha declarat Ronaldo. El jugador del Madrid ha mostrat la seva cara més personal i ha afirmat que la seva infància "em va fer mentalment fort per afrontar tot el que passa dins del món del futbol".
Anar al contingut