Celebració de Sèrbia (REUTERS)
Futbol

Costa Rica cau davant Sèrbia (0-1)

Keylor Navas, el talismà de la selecció costa-riquenya

Actualitzat

Costa Rica ha començat amb mal peu el seu camí al mundial de Rússia amb una derrota contra Sèrbia.

Un gol d'Aleksandr Kolarov de falta al minut 56 ha acabat amb les esperances dels "ticas", que fins al moment havien mantingut ferms la  defensa gràcies al porter Keylor Navas.

La derrota ha tancat la sèrie de cinc partits invictes dels quartfinalistes de la passada edició, eliminats llavors per Holanda en una tanda de penals. Costa Rica deixa així només Alemanya i Holanda amb un sèrie oberta de partits sense perdre.

A pilota aturada, Sèrbia ha aconseguit el que no ha pogut aconseguir jugant. Tot i el domini del partit, s'ha estallevat una vegada i una altra contra la disciplina ofensiva dels homes d'Òscar Ramírez.

Cruel derrota per a la selecció costa-riquenya, que somia estirar el bon rendiment d'aquesta generació de jugadors que fa quatre anys va sorprendre el món arribant als quarts de finals al Mundial del Brasil.

El seu debut complica molt ara que puguin superar la primera fase, perquè, com va apuntar en la prèvia el seleccionador "tico", Sèrbia apareixia com el rival més assequible sobre el paper.

Com ja va fer al passat Mundial, quan va superar la fase de grups, davant d'Itàlia, Anglaterra i l'Uruguai, Costa Rica es veu obligada ara a una gesta d'idèntiques dimensions, perquè el seu següent rival serà la pentacampiona Brasil.

 

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut