CICLISME

Cop d'autoritat de Josep Betalú i Clàudia Galícia a la segona etapa de la Titan

A la segona etapa de la Titan Desert ha arribat el cop d'autoritat de Josep Betalú. El ciclista d'Amposta, que busca el seu cinquè títol, ha entrat primer escapat i ha aconseguit el liderat. Clàudia Galícia ha ampliat el seu avantatge fins als 11 minuts respecte de Sílvia Roura, la segona a la general femenina

Jordi BentanachsActualitzat

Josep Betalú es va quedar amb mal regust de boca a la primera etapa. Per un error d'ubicació no va encarar bé la línia de meta i se li van avançar en l'esprint els seus tres companys d'escapada. A la segona etapa de l'edició andalusa de la prova no volia que li passés el mateix. A la xerrada prèvia va demanar al seu equip que tirés des de bon inici per valorar l'estat real de tots els aspirants a treure'l del tron. I dit i fet.

Els ciclistes han pujat un cim en aquesta segona etapa

Mantecón tasta els paranys de la Titan

L'únic que ha pogut seguir el ritme de Josep Betalú en el tram decisiu de l'etapa ha estat Sergio Mantecón. El ciclista olímpic en bicicleta de muntanya arriba a Almeria després d'haver entrat al TOP-10 del mundial a la modalitat Marató i demostra cada dia el seu bon estat de forma. Però a la segona etapa, i faltant poc per a l'arribada, ha punxat una roda i ha deixat la victòria en safata al ciclista d'Amposta. Mantecón ha entrat amb el grup dels principals perseguidors, una mica més d'un minut més tard que Betalú.

Miguel Indurain ha tingut l'honor de liderar la cursa durant uns minuts

Clàudia Galícia menja a part

Que arribava en bona forma era un fet. Només fa tres setmanes que Clàudia Galícia s'imposava a la Volcat, una de les proves més prestigioses del calendari. Però el seu domini està resultant aclaparador; dues etapes, dues victòries i un coixí ja de més de 10 minuts a la general respecte de Sílvia Roura, la segona classificada, i un quart d'hora respecte de la guanyadora de les edicions del 2016 i 2018, Ramona Gabriel.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut