Jugadors de l'Espanyol celebren un dels gols contra el Getafe
futbol

Confirmat el segon amistós de l'Espanyol

El conjunt blanc-i-blau s'enfrontarà al Brighton anglès de Marc Cucurella el 30 de juliol a les 16 h a l'Amex Stadium

Actualitzat

El RCD Espanyol ha confirmat un nou enfrontament amistós de cara a la pretemporada. El conjunt que dirigeix Diego Martínez s'enfrontarà al Brighton anglès el 30 de juliol a les 16 h a l'Amex Stadium (Anglaterra). El club blanc-i-blau ho ha anunciat a les seves xarxes socials amb la fotografia del darrer fitxatge, el davanter Joselu Mato.

El període de pretemporada del RCD Espanyol abans d'iniciar la Lliga es dividirà en dues fases. La primera començarà el 4 de juliol amb les ja tradicionals proves mèdiques i físiques i es completarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, incloent-hi el primer amistós contra el Montpeller HSC el 16 de juliol a les 18.30 h.

La segona es durà a terme a Marbella del 18 al 29 de juliol. Durant aquest període, els de Diego Martínez tenen previst disputar tres o quatre partits més encara per definir.

El conjunt perico viatjarà cap a Anglaterra el mateix 29 de juliol per enfrontar-se al Brighton l'endemà. L'equip anglès va acabar la temporada passada en novena posició a la Premier League i a només cinc punts de les places europees. A més, compta a les seves files amb l'ex-blanc-i-blau Marc Cucurella.

El RCD Espanyol s'enfrontarà al Celta de Vigo a Balaídos en el primer partit de Lliga. Els de Diego Martínez s'estrenaran a casa contra el Rayo Vallecano mentre que el derbi de la primera volta es disputarà a finals de desembre al Camp Nou.

Anar al contingut