Atletisme

Concha Montaner, en el salt de llargada, i Àngel Mullera, en els 3.000 obstacles, als Jocs de Londres

Ahir diumenge es va fer el Míting de Mataró. L'atleta del Club Atlètic L'Eliana Concha Montaner va mantenir la mínima en el salt de llargada, mentre que Mullera es va imposar en els 3.000 obstacles i no es perdrà la gran cita.

Actualitzat
Ahir diumenge es va fer el Míting de Mataró, una de les últimes opcions per aconseguir el passaport per als Jocs Olímpics de Londres. L'atleta del Club Atlètic L'Eliana Concha Montaner ja tenia la mínima en el salt de llargada, però havia de vigilar que cap rival la superés. Finalment, no la va guanyar ningú, i d'aquí a vint dies serà als Jocs.

Qui va viure un dia molt especial és Àngel Mullera, del club Lloret-la Selva, que es va imposar en els 3.000 obstacles i ho va fer amb un temps de 8 minuts, 17 segons i 90 centèsimes. Les dues últimes voltes de Mullera van ser espectaculars i li permetran formar part de la delegació espanyola a la gran cita. Tot un somni després d'haver estat lestionat durant bona part de la temporada i d'haver pensat que la gran oportunitat s'esfumava.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut