Binder s'emporta el subcampionat de Moto2
Moto 2

Brad Binder guanya a València i s'emporta el subcampionat de Moto2

Àlex Márquez ha caigut i no ha pogut tancar el campionat amb una victòria

Actualitzat

En la cursa de Moto2 l'al·licient era saber qui seria el subcampió del món: el suís Thomas Lüthi o el sud-africà Brad Binder. El sud-africà de KTM ha aconseguit la victòria en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana de Moto2 que s'ha disputat aquest diumenge al circuit Ricardo Tormo de Xest, al davant del suís Thomas Lüthi i Jorge Navarro (Speed Up). Amb aquesta victòria, Binder s'emporta el subcampionat mundial de la categoria, que ja havia guanyat Àlex Márquez.

La cursa ha estat un veritable frec a frec que s'ha mantingut fins a l'últim instant. Els avançaments entre un i l'altre han estat una constant. Quan faltaven dues voltes, Binder ha fet un interior al suís per posar-se primer, posició que ha mantingut fins al final, fins que s'ha emportat el subcampionat.

El campió del món, Àlex Márquez, sortia des de la quinzena posició i ha anat remuntant fins a arribar al cinquè lloc. Una caiguda quan rodava tot sol l'ha portat fins a l'última posició, però el petit dels Márquez ha volgut acabar la cursa.

 


 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut