Moto 3

Sergio García guanya l'últim Gran Premi del Mundial de Moto3 i el català Xavier Artigas estrena podi

El pilot de Borriana, Sergio Garíca, ha pujat al calaix més alt del podi seguit de Migno i Xavier Artigas. Tant García, com Artigas tenen només 16 anys
Actualitzat

Podi molt jove en l'últim Gran Premi de Moto3 del Mundial. El pilot de Borriana, Sergio García, ha pujat al calaix més alt del podi seguit de Migno i del català Xavier Artigas. Tant García, com Artigas tenen només 16 anys. El de Sant Andreu de la Barca debutava aquest diumenge en el Mundial i ha arribat a dominar la cursa. Una errada a falta de dues voltes l'ha relegat al quart lloc, però en l'últim revolt ha superat Suzuki per pujar al podi.

La cursa de Moto3 del Gran Premi de València ha començat de manera molt accidentada. Durant la volta de preparació, la moto d'Aron Canet ha deixat oli a l'asfalt i tot s'ha endarrerit fins que l'han aconseguit netejar. Més tard, una multitudinària caiguda en la tercera volta ha obligat a fer una llarga parada de la prova, que s'ha reformulat en una nova cursa de 15 voltes. Alcoba, Antonelli, Yurchenko,Tatay i Foggia han protagonitzat el multiaccident incial. El que ha resultat més malparat ha estat l'italià Dennis Foggia que ha hagut de ser retirat del circuit en ambulància.

Quan faltaven de tres voltes per acabar, una altra caiguda ha acabat amb més pilots a terra, un d'ells Dalla Porta, el campió del Mundial de Moto3.

La cursa l'han acabat només 18 pilots i el Mundial de Moto3 de motociclisme acaba amb una última cursa de la temporada molt accidentada i amb un podi sorprenent per la seva joventut.