Valtteri Bottas ha estat el més ràpid als tercers entrenaments lliures (Reuters)
Fórmula 1

Bottas i Hamilton lideren la classificació dels tercers entrenaments lliures

Els pilots de l'escuderia alemanya han liderat l'última sessió de lliures abans de la classificació del Gran Premi de Silverstone

Redacció Esport3Actualitzat

Sense sorpreses a Silverstone. Valtteri Bottas i Lewis Hamilton, o el que és el mateix, l'escuderia Mercedes, ha tornat a dominar els entrenaments de Fórmula 1 al circuit de Silverstone. Després dels primers entrenaments lliures de divendres, encapçalats per Max Verstappen i Lance Stroll, Mercedes ha tornat a les primeres files de la classificació.

La caiguda de la temperatura sobre el circuit anglès ha beneficiat la millora de Bottas i Hamilton. El finlandès ha marcat un millor registre de 1:25.873, 139 mil·lèsimes menys que el seu company d'equip. Per darrere d'ells, s'han classificat Max Verstappen (Red Bull), Lance Stroll (Racing Point) i Carlos Sainz (McLaren). El madrileny ha parat el cronòmetre en 1:26.664, a gairebé 800 mil·lèsimes del líder de la classificació.

Per la seva banda, Ferrari segueix de cap a caiguda. Charles Lecrec ha estat el millor de l'escuderia italiana amb la sisena posició, però Sebastian Vettel no ha passat de la 13a posició, a 1.378 de Bottas.

Aquests han estat els resultats finals dels tercers entrenaments lliures del GP de Silverstone.

 

Anar al contingut