Borja Iglesias assegura que l'equip té confiança
Espanyol

Borja Iglesias: "No cal fer un drama ni tornar-nos bojos"

El davanter de l'Espanyol considera l'equip capacitat per sortir del sotrac després de quatre derrotes seguides

Actualitzat

Borja Iglesias, davanter de l'Espanyol, ha afirmat després de l'entrenament d'aquest dimecres que tot i les quatre derrotes seguides de l'equip "no cal fer un drama ni tornar-se boig", perquè considera que la plantilla té "capacitat" per recuperar el nivell de joc i resultats d'abans d'aquesta ratxa.

L'atacant gallec ha apuntat que els dos pròxims partits, contra Betis i Atlètic de Madrid, són un "repte" per al vestidor blanc-i-blau. "Ens ho prenem d'aquesta forma", ha dit. "Tenim capacitat de competir i de tirar-los endavant, perquè ho hem demostrat. És un moment que ens agradaria no estar passant, però estem amb confiança", ha afegit.

De fet, el davanter blanc-i-blau ha considerat que aquesta mala dinàmica han de "veure-la com una oportunitat de créixer més i sortir reforçats". En aquest sentit, Borja Iglesias ha explicat que el vestidor segueix amb la mateixa idea que el primer dia del curs: "Pensem en el partit a partit, a buscar el millor nivell i a guanyar". L'ariet ha valorat la capacitat ofensiva de l'Espanyol, el pes de la qual recau en gran mesura en ell mateix: "Que fem gols és cosa de tots. Ho hem parlat i tenim jugadors capacitats per a això. Ara no estan arribant, però segur que ho faran".

Borja Iglesias ha analitzat també el Betis, el rival d'aquest diumenge a LaLiga, del qual ha dit que "és un conjunt al qual li agrada ser el protagonista dels partits".

Anar al contingut